Capcom annonserer Resident Evil VR opplevelse

Capcom somler ikke når det kommer til virtual reality, allerede har de vist frem sin debut opplevelse The Kitchen på E3 messen (Electronic Entertainment Expo). Etter det har firmaet satt sammen et eget team fullt dedikert på virtual reality opplevelser, og har nå latt dem kaste seg på firmaets største spill-serie: Resident Evil.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles sin arkade versjon var mindre populær i serien.
Resident Evil: The Umbrella Chronicles sin arkade versjon var mindre populær i serien.

Resident Evil: Bio Terror er en VR opplevelse som vil debutere på Hub-Zero, en fornøyelsespark i Dubai. Dett er litt uvanlig for Capcom, å lansere et slikt spill men kun i en fornøyelsespark i Dubai. Dette tyder på at spillet kan være en test, for å se om virtual reality virkelig kommer til å bli så populært som mange tror. Den første VR versjonen av det kjente og kjære grøsserspillet vil ligne mer på en klassisk arkade kabinett slik som den mindre kjente Resident Evil: The Umbrella Chronicles, men vil ligne mer på Sega sitt House of the Dead, hva dette betyr er litt ukjent enda.  Flere av spillseriens nykommere vil vise seg på Hub-Zero senere, men disse er ikke konfirmert av Capcom enda.

Et slikt spill vil ikke bare la oss skyte zombier på en skjerm, men vi vil være midt i kampens hete omringet av de de døde. Det er ikke kjent om de vil ha sitt eget VR system eller utnytte Oculus Rift eller HTC Vive sine systemer. Capcom har heller ikke annonsert om dette spillet vil bli tilgjengelig for private VR kunder med Rift eller Vive headsettene.

Annonseringen av spillet kom fra messen «Middle East Film & Comic Con» i Dubai i dag. Det var Hub-Zero som annonserte spillet.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 116 times, 1 visits today)