Her er GoPro sitt nye virtual reality oppsett

Ekstremsport entusiaster vil endelig gi folk mulighet til å følge dem i full 360° opplevelse med GoPro sitt nyeste kamera oppsett kalt «Omni».

Oppsettet bruker seks av GoPro’s Hero 6 Black kameraer satt sammen i en kube for å filme og ta bilde i 360°. Dette gjør at filmer enkelt kan vises i virtual reality headsett og mobiltelefoner, som vil gi seerne en mer innholdsrik opplevelse.

"Nick-Woodman-code-conference-2015"

GoPro sier at de har utviklet en ny teknologi som lar de seks kameraene synkronisere sammen helt ned til den minste pikselen, de har ikke kommentert denne teknologien i detaljer, men vi tror at dette vil gi et bedre detaljert bilde og mindre kanter der bildene blir «sydd sammen».

Det er ikke satt noen pris på oppsettet enda, men den blir nok en del billigere enn det nåværende oppsettet «Odyssey» som bruker 16 stk Hero 4 Black kameraer, Odyssey koster ca $15.000 og vil gi folk med normal inntekt mareritt.

GoPro Odyssey bruker totalt 16 av GoPro's Hero 4 Black kameraer
GoPro Odyssey bruker totalt 16 av GoPro’s Hero 4 Black kameraer

GoPro vil vise frem «Omni» på NAB showet i Las Vegas denne måneden, der pris og lanseringsdato mest sannsynlig vil bli annonsert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 202 times, 1 visits today)