Vi tester: Finding Monsters

Et litt utenom det vanlige spill fra Black River Studios der du må ta bilder av spesielle hendelser for å komme deg videre i spillet og låse opp nye nivåer. Spillet ser ut til å ha hentet litt inspirasjon fra Nintendo 64’s populære spill Pokemon Snap.

Det første vi reagerte på var at vi ikke kunne bruke en ekstern spillekontroll og måtte nøye oss med Gear VR’s touchpad, der oppstod det problemer siden touchpadden ikke alltid reagerte på bevegelsene og hadde treg reaksjonstid, dette betyr at av og til vil man ikke rekke å ta det riktige bilde for å fullføre nivået og man må spille runden på nytt, i videoen under ser du at vi brukte tre runder på første nivå, litt fordi vi ikke helt forstod oppgavene (det var tross alt første gang vi teste spillet) vi måtte også ta av headsettet for å tørke av linsene, dette kom uheldigvis med i opptaket.

Spillet har fantastisk visuelle effekter og ser vakkert ut, spillet er mer morsomt og ser ut til å være laget veldig barnevennlig, og spillestilen er unik i forhold til andre spill i Oculus biblioteket. Man blir engasjert til å sjekke ut alle nivåene nesten som en tv serie, men det er ikke alltid like interessant å spille gjennom samme nivået flere ganger for å finne det riktige tidspunktet å ta bilde.

Et interessant spill hvis man har litt mindreårige i hus som vil prøve ut headsettet.

terningkast 4

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 72 times, 1 visits today)