Crossout kommer til virtual reality

Etter Gaijin Entertainments lansering av Crossout sin Alpha versjon så har utvikleren nå offisielt avslørt at spillet vil få støtte til virtual reality, men de har foreløpig ikke sagt hvilken headsett.

Crossfire er vakkert beskrevet som et post-apocalyptic vehicle combat massively multiplayer online (PAVCMMO), som egentlig betyr at spillet utspilles etter at verden vi kjenner den som har falt sammen til en livløs og øde ørken. Spillet går nå gjennom en Beta fase der utviklerne holder på å bygge ekstra innhold og fikse «bugs» i et allerede fungerende spill.

Gaijin Entertainment har tidligere diskutert muligheten for VR i crossout, og kommenterte med:

There are things in Crossout – you build your own vehicle – and it’s actually easier to do in VR because, again, we don’t do very well at 3D thinking, we just see with our own eyes. At the same time, there’s a lot of small things, numbers and when you create your car you want it not only to be looking great but also efficient. So we’ll make experiments on that, but the actual answer will depend on the resolution and the persistency of the device and we just got dev kits so the answer is unfortunately not yet clear,” offered Anton Yudintsev, CEO at Gaijin Entertainment. “We need a high resolution to basically read the text and numbers and, at the same time, of course virtual reality helps to build creative things.

Crossout er et spill som tydeligvis er inspirert av filmene «Death Race» eller spillet «Twisted Metal» til Playstation 3 der du skal bygge opp din egen bil med mengder av våpen og forsvarsverk for så å kjempe mot andre spillere. Spillet har egne områder (maps) der kampene utspilles, man tjener penger på å ødelegge motstandere og bruker penger til å oppgradere fartøyet ditt og bygge nye konstruksjoner.

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)