Oculus Rift utsatt i to måneder for noen kunder

De som har forhåndsbestilt Oculus Rift og enda ikke fått den kan gå en dårlig fremtid i møte. Nå begynner det å tikke inn Epost til flere om den nye leveringsfristen og mange har sett seg skuffet på det.

Skjermbilde

Vi som hadde lagt inn vår bestilling kun 11 minutter etter at forhåndssalget åpnet har fått beskjed om at vi vil motta headsettet en gang i mai.

Det finnes ingen informasjon om hva den manglende komponenten er, men det sirkulerer rykter på nettet om at det kan være den trådløse adapteren til Xbox One kontrolleren. Oculus og Facebook har holdt seg veldig hemmelighetsfulle rundt problemet om leveringen, og ingen har fått direkte svar fra firmaene, annet enn de utsendte epostene som du kan se en kopi av under:

Skjermbilde-1

 

Ordreforsinkelsen har skapt mye oppstyr på Internett, spesielt på reddit der vi kan finne frem en tråd på over 2500 kommentarer. Selv om både Oculus og HTC sliter med leveringen så er det nok utviklere som kommer til å få problemer med forsinkelsen, da mange av de små indie selskapene må sette utvikling på pause pga manglende kjøp og nedlastinger av produktet deres.

Legg igjen en kommentar
(Visited 100 times, 1 visits today)