Den nye traileren for «FATED: The Silent Oath» viser en fantastisk VR verden

Fated: The Silent Oath ser helt fantastisk ut, kunsten og stilen er ikke bare unik og slående, men det er brukt en subtil måte å formidle en sterk kontrast mellom en uskyldig og intens verden.

Ved første øyekast kan det se ut som et eventyr gjennom et vakkert  landskap, men det er virkelig ikke slik spillet vil være. Det vil være en mer dramatisk ferd gjennom en tidsalder der vikinger levde og norrøn mytologi.

Ifølge Fated’s offisielle nettside forteller de at du vil ta på deg rollen som en dagligdags far og ektemann som må gjøre det umulige for å redde familien sin. Frykt er et konsept som er relativt enkelt å oppnå i Virtual Reality, men for FATED ønsker vi å utforske medfølelse, sorg, glede og andre komplekse følelser, sier Vincent Martel som er produsent fra Frima Studio. Ingenting er sterkere enn båndet mellom en forelder og hans barn, vi visste at vi ville få fram komplekse følelser i personer som prøver FATED legger han til.

Traileren kan du se her:

Spillet vil bli lansert 28 april både for Oculus Rift og HTC Vive, og vil bli lansert senere for PSVR.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 76 times, 1 visits today)