Facebook sin sosiale VR demo er virkelig framtiden!

For bare noen dager siden viste Facebook fram en ny sosial demo laget for VR. Her blir to personer teleportert til hverandre, hvor de kan snakke sammen med både hodebevegelser og håndbevegelser.

I realiteten er de 35 mil ifra hverandre og bruker Oculus rift og Oculus Touch, den sosiale demoen viste at de tar en virtuell selfie inne i det som så ut som et 360 graders bilde av London, hvor de deretter kan dele dette på Facebook veggen sin.

For å reise rundt på forskjellige lokasjoner blir en kule som inneholder et 360 bilde plassert på hodet ditt, slik at det ser ut som at du suges inn i en annen verden, teleportering mekanismen ser veldig lik ut som den Valve bruker på The Lab. Demoen viser også at man kan tegne forskjellige kreasjoner som man kan plassere på seg selv, som for eksempel et slips som du kan se i klippet under.

Demoen viser virkelig hvor viktig håndbevegelser og lav latency er for at man skal få en behagelig opplevelse.

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)