«The Unspoken» et kommende spill til Oculus Touch.

The Unspoken er et av to nye spill eksklusivt for Oculus Rift fra Insomniac. The Unspoken er selskapets utgivelse for kommende Oculus Touch, som får hendene dine inn i den virtuelle verden.

Bevæpnet med touch kontrollene, som etterligner dine hender i den virtuelle verden, vil Insomniac sette deg i en verden hvor du skal duellere mot andre spillere med hjelp av dine magiske krefter.

The Unspoken er som en krysning mellom et sloss spill og et arena skytespill. Spillerne vil stå på hvert sitt sted i «arenaen» hvor de må kaste magi mot hverandre og blokkere kommende angrep. Fireballs og skjold er tilgjengelig når som helst, jo lengre du holder inne utløserknappen for ild kuler jo større blir ild kulen. Kraftigere og kulere magi vil koste mer energi, som du vil samle opp rundt arenaen.

Du vil kunne kjapt teleportere rundt på arenaen ved hjelp av kontrollen, noe som gir deg mulighet til å søke dekning eller kaste magi fra ett bedre sted, og ved å teleportere deg rundt kan du samle inn «shards» som du trenger for å kaste magi.

Sjekk ut traileren her:

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)