Ny oppdatering utsetter lanseringsdatoen til QB

QB fra spillutvikler PlaySys skulle etter planene lanseres i begynnelsen av april, men det ser nå ut som spillet vil få en senere lanseringsdato.

Nyheten kommer i et brev fra ledende utvikler Luca Deriu, der han forklarer at:

As you were previously informed, the official launch of qb was planned for the beginning of April. In the meanwhile qb project has managed to attract the attention of the Oculus team, that considered qb as a game with potential and offered us their consultancy about qb user experience.

Therefor PlaySys, with the suggestion of Oculus, has decided to postpone the release of qb – til the first half of May – in order to implement some updates to render qb more engaging and more accessible for wider player audience.

Les også: QB kommer til Gear VR i april

Spillet vil bli lansert med 12 nivåer i forskjellig vanskelighetsgrader, med et forventet antall på 48 nivåer i slutten av året.

Legg igjen en kommentar
(Visited 63 times, 1 visits today)