«Project Arena» er et Tron-lignende VR spill for Oculus Touch og HTC Vive

EVE Online utvikleren CCP Games har virkelig omfavnet virtual reality. Space «shooteren» Valkyrie var et av de første spillene som ble utviklet kun for VR, og selskapet fortsetter nå å investere i teknologien med Project Arena.

I en modus kalt Brawl, vil to spillere blir plassert i en korridor som ser ut til å være tatt rett ut fra TRON. På den ene hånden har du et skjold, og på den andre hånden har du en «gauntlet» som du kan skyte ut en glødene disk fra. Om du treffer den andre spilleren med denne disken vil du få ett poeng.

809dc8b6ac52f58fda569aa5e8870b50-650-80

Spillet bruker Oculus Touch bevegelseskontrolleren, som vil komme senere i år. Kontrollerne er bemerkelsesverdig lette, og det å se dine virtuelle hender speile dine hånd bevegelser er en surrealistisk følelse. Når diskene begynner å fly rundt på banen må du dukke og bevege deg for å unngå dem, mens du skyter din egen disk i retur. Man kan vel egentlig kalle dette VR Pong.

Når du ser en disk suse mot deg ned korridoren, glemmer du helt at du bruker et VR headset. Dine overlevesesinstinkter slår til, og du vil gjøre alt for å unngå å bli truffet av den glødende disken, akkurat som at noen skulle ha kastet en fresbee direkte mot deg, og om du «dodger» disken med skjoldet ditt så vil du sende disken i retur.

For å kaste din egen disk må du holde nede en knapp på Touch kontrolleren, deretter kaster du den akkurat som at du skulle kastet en baseball i virkeligheten og slipper knappen på slutten av kastebevegelsen, så vil den skyte ut av «gauntleten» din. Men i stedet for å kaste den direkte mot motstanderen din kan du kaste den i vegger og tak slik at den «bouncer» mot motstanderen din for å gjøre bevegelsen av disken mer uforutsigbar.

Legg igjen en kommentar
(Visited 85 times, 1 visits today)