6 Millioner amerikanere har planer om å kjøpe Playstation VR

Sony sitt tilskudd i virtual reality verdenen «Playstation VR» vil lanseres senere i år, flere måneder etter sine konkurrenter HTC Vive og Oculus Rift, men det ser ut som interessen for konsoll versjonene har passert de to andre konkurrentene.

En ny rapport fra Superdata viser at Playstation VR vil mest sannsynlig selge mer enn de to andre vr brillene. Ifølge rapporten sier seks millioner at de har planer om å kjøpe Playstation VR, dette er en million flere enn Oculus Rift og fire millioner mer enn HTC Vive. Rapporten tilsier også at Sony ikke vil klare å produsere nok headsett til å møte dette ønsket.

Screen-Shot-2015-08-14-at-13.59.39-696x276

I tillegg er det detaljert hvor kjent de forskjellige merkene er. Foreløpig så har 28% av amerikanere hørt om Playstation VR, 22% om Oculus Rift, 21% for Samsung Gear VR, og 5% Har hørt om HTC Vive.

I tillegg sier 52% at de ikke er interessert i virtual reality eller at de ikke har hørt om det, kun 16% sier at de er sikre på at de vil kjøpe et headsett i fremtiden, og 26% sier de syntes det er for dyrt.

Med denne informasjonen ser det ut som Playstation VR vil bli årets vinner når det kommer til virtual reality.

Legg igjen en kommentar
(Visited 507 times, 1 visits today)