Oculus Rift blir sendt før den estimerte leveringsdatoen

Lanserings sagaen for Oculus Rift fortsetter. Etter en overraskende forsinkelse på nesten to måneder, blir nå bestillinger sendt ut før den estimerte datoen forhåndskjøpere har fått.

Oculus Rift åpnet forhåndsbestillinger 6. januar og den offisielle lanseringen skulle være 28. mars. Kunder som fikk forhåndsbestilt den første dagen forventet å motta sin Oculus Rift bare dager etter 28. mars, men slik ble det ikke. Etterhvert som dagene gikk ble det klart at Oculus ikke kunne levere som de hadde lovet.

Les også: Oculus Rift utsatt i to måneder for noen kunder.

Oculus erkjente forsinkelsen bare en uke etter 28. mars lanseringen, grunnen for forsinkelsen var «uventet mangel på komponenter». For å holde sine kunder fornøyde valgte de å gi ut gratis frakt, noe som hadde en stor betydning for oss her i norge hvor frakten kostet en del.

De oppdaterte den estimerte tiden for forsendelse, og flere ble dyttet tilbake hele 2 måneder. Men nå ser det ut som at folk vil motta Riften uker før den estimerte leveringen.

Skjermbilde

I går rapporterte folk på reddit at de er fått sin «processing» mail, hvor flere hadde estimert levering i mai og juni. Selv fikk vi i VRgamer.no også våres «Processing» mail, og vi hadde en estimert levering fra 9 – 19 mai.

Legg igjen en kommentar
(Visited 122 times, 1 visits today)