Nå kan du registrere deg for «Project Sansar».

Project Sansar fra Second Life skaperen Linden Lab er en ny virtuell verden, bygget for virtual reality som lover verktøy for å generere vakre, delbare verdener online. Linden Lab har nå annonsert at registrerings prosessen for Project Sansar er åpnet, og du vil få tilgang i sommer. 

Linden Lab, selskapet bak det utrolige innflytelsesrike MMO’et Second Life, ruster seg nå opp til å ta sitt neste steg med et oppslukende sosialt MMO Prosjekt. Prosjektet er bygget for VR, og det blir beskrevet som en ny plattform hvor brukere kan generere sitt eget innhold i virtual reality, og de tidligere glimtene vi har sett at Sansar er virkelig imponerende.

project-sansar-screenshot-liden-lab-second-life-2-2-680x383

I dag har Linden Lab annonsert at de har åpnet opp for søknader for å bli en av de første som setter sine virtuelle bein innenfor Project Sansar, som er planlagt å starte i sommer. Om du er interessert i å sende en søknad kan du gjøre det her.

“Creating social VR experiences is too hard and expensive today, and that limits the value and growth of this incredible new medium,” sier Ebbe Altberg, Linden Lab CEO. “Creating your own VR experience shouldn’t require an engineering team, and Project Sansar will make that possible. Over the past few months, a small number of creators have already made an impressive variety of awesome social VR experiences with Project Sansar, from virtual versions of real-world locations to fantasy worlds and stylized game-like environments, and more. We’ll soon be ready for many more creators to join Project Sansar, and we can’t wait to see what people will create.”

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)