Pokèmon GO Beta har startet i Australia

Forrige uke startet Pokèmon Go Betaen for en gruppe utvalgte mennesker i Australia og New Zealand, og man kan allerede finne videoklipp av spillet på nettet.

Les også: Første Pokèmon GO gameplay video er på nett

Det 9 minutter lange klippet som har funnet seg vei på youtube viser en spiller som modifiserer sin avatar med forskjellige klær og ansiktstrekk, før de beveger seg ut på gaten for å fange sin første Pokèmon. I motsetning til Nintendo sine tradisjonelle Pokèmon spill så starter du ikke med din egen Pokèmon, og du skaffer deg heller ikke nye med å kjempe mot de.

Istedenfor så vil du oppdage forskjellige Pokèmon mens du går på gaten og må fange dem med å kaste Pokèballen på riktig måte, man kan også skaffe seg Pokèmons ved å finne egg som klekkes etter man har gått et visst antall kilometer. Etterhvert som du har samlet mange nok vil du få mulighet til å kjempe mot «Gym Leaders» i spillet, men kamp systemet virker til å fungere helt automatisk.

Det er ikke sikkert når spillet vil bli lansert, men Nintendo har tidligere hintet til at de skal slippe fire mobil apper innen mars 2017.

Legg igjen en kommentar
(Visited 304 times, 1 visits today)