Samsung’s neste Note telefon kan kreve en ny Gear VR

Virtual Reality headsett har endelig blitt tilgjengelig i konsumer versjoner og Oculus er allerede i planleggingsfasen for sin nye CV2 versjon, og nå ser det ut som den ledende mobilversjonen av headsettene «Gear VR» også vil komme med en ny versjon.

Ifølge Sammobile så vil deres nye Galaxy Note 6 komme med en ny type USB port, spesifikt USB type-C port, det er ikke bekreftet om dette vil være en USB 3.1 port. Denne porten har en annerledes form en den vanlige Micro USB porten vi er vant med i dagens telefon og vil derfor heller ikke kunne kobles til din Gear VR.

samsung-gear-vr

Det spekuleres i om Samsung vil lage en form for adapter eller overgang istedenfor å lage en helt ny Gear VR, men med tanke på hvor liten plass det allerede er inne i headsettet så er dette lite sannsynlig.

Men hvis den nye USB porten er fremtiden for smart telefoner så vil vi mest sannsynlig se dette på en ny Galaxy S8 også, spørsmålet er om publikum er klar for en ny konsumer versjon av Gear VR bare et år etter deres CV1 kom ut.

Legg igjen en kommentar
(Visited 238 times, 1 visits today)