Medisinske eksperter samles i San Francisco for å diskutere VR

I kveld vil medisinske eksperter fra hele USA samles på Upload Collective i San Francisco for å diskutere fremtiden for medisinsk nyskapning og hvordan virtual reality vil passe inn i dette området. Hovedsaklig så vil medlemmene av dette panelet diskutere om virtual reality bare er en hype som vil passere over natten eller om dette kan være fremtiden for medisinsk teknologi.

minnesotta-baby_nicklaus-doctors

Det har allerede vært tilfeller der virtual reality har vært forskjellen på liv og død innenfor medisin, i fjor klarte en lege i Florida å redde livet til en 4 måneder gammel baby ved hjelp av Google Cardboard.

Ved hjelp av Sketchfab, en vr app til Cardboard så fikk legen et helt nytt perspektiv på hjertet til den lille babyen og fikk et mye klarere bilde av hva som var galt og hvordan han kunne reparere det. Et tredimensjonalt bilde av den lille jentas hjerte sett gjennom Google Cardboard betydde forskjell på liv og død for den lille jenta.

Virtual reality er også blitt adoptert av psykologer som bruker teknologien til å behandle en rekke psykiske lidelser og fobier.

Det er møter som dette som virkelig vil vise interessen for virtual reality i fremtiden, det er to selskaper som står i front for at teknologien skal finne vei inn i medisinsk praksis: LifeLiQe og Corinth, sammen med 4 leger listed nedenfor ønsker de å gjøre verden oppmerksom på hvor mye VR kan tilby på den medisinske fronten.

Dr. Walter Greenleaf

En pioneer innenfor helsevesenet som fokuserer på det psykologiske, Dr. Greenleaf har utviklet virtuelle miljøer som hjelper mennesker å overkomme deres fobier, angst-lidelser og post-traumatisk stress lidelser (PTSD). Han er en av forskerne som tok virtual reality til seg tidlig og startet utviklingen av virtuelle opplevelser for pasientene sine.

Dr. Michael Carter

En tidligere rådgiver til Steve Jobs og Vin Cerf. Dr Carter har jobbet med Health Games Research Program hos Veterans Health Research Institute. Dr. Carter har hjulpet krigs veteraner å behandle traumer. Dr. Carter er også erfaren innenfor spillutvikling og jobber for øyeblikket med å utvikle spill og apper til AR/VR

Beth Rogozinski

En lederfigur for alle kvinner interessert i helse og vitenskap. Beth er frempå når det kommer til virtual reality innenfor medisin, hun leder også utviklingen Madame Mars, et prosjekt som skal inspirere unge kvinner til å interessere seg for en karrière innenfor rom-teknologi.

Michael Beaudoin II

Som direktør hos AT & Ts Aspire Accelerator, drifter og utvikler Michael Aspire Accelerator, han vil snakke om de største overraskelsene og det han lærte da han var med på å lansere Aspire. Michael vil også snakke om sin erfaring i å arbeide med ed -tech-selskapene og med utviklerne der. Han vil også kunne svare på spørsmål som: Hva er de typiske feilene de ser ed -tech-selskapene gjør når du oppretter sine produkter? Er alle sine startups bare ed – tech? Hva er fallgruvene ed – tech kan lære av mobil og ved adopsjon av VR og AR hva som bør unngås?

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)