Vi tester: Lucky’s Tale

Lucky’s Tale er et eventyrlig plattformspill designet eksklusivt for Oculus Rift. Bli med Lucky mens han løper, hopper, klatrer og spinner seg gjennom lyse fargerike verdener fylt med spennende utfordringer og sprø skapninger.

Spillet er laget eksklusivt for virtual reality, her vil du oppleve en levende verden som du aldri har opplevd før. Løp gjennom frodige trær, unngå å falle i sumper, fullfør mini-games i en opplevelsesrik verden takket være VR.

Oculus Rift frisker opp den kjente spill sjangeren ved hjelp av virtual reality, men vi vil ikke mene det er en banebrytende opplevelse, men de små tingene som blir lagt til i dette tredje – persons spillet vil bidra til å holde deg engasjert. Len deg ned til Lucky og han vil hilse på deg med et smil og et vink, om man går inn i et lite rom, føles det virkelig som at alt krymper rundt deg. VR gir en følelse av intimitet med Lucky og tilstedeværelsen i hans verden.

Vi mener at dette er et fantastisk spill å «bundle» sammen med Rift, spillet passer til både store og små og gir en helt ny opplevelse for et plattform spill. Spillet passer perfekt for folk som normalt ikke spiller spill og ikke er veldig engasjert i VR. Erfarne spillere vil nok også sette pris på spillet, men det vil nok ikke være første valget. Det er vanskelig å være negativ til et spill som faktisk er helt gratis, og vi mener at alle burde teste dette. Det som trekker litt ned er at spillet tvinger deg til å spille samme nivåer ved flere anledninger. Hver gang man blir ferdig med et nivå får man en medalje som gir tilgang til enkelte områder. Men for å få nok medaljer må du gå tilbake nivåer for å tjene flere medaljer. Det virker som at spillet er laget slik bare for å forlenge spilletiden, men her ønsker vi heller flere nye nivåer.

terningkast 5

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 87 times, 1 visits today)