Vi tester: Twisted Realms til Gear VR

Tower defense spill har blitt veldig populært de siste årene, mange diskuterer hvor spillsjangeren stammer fra, noen mener at det var Final Fantasy 7 som ga liv i det med sitt Fort Condor Sidequest, mens andre mener at det ekte tower defense spillet ikke oppstod før Warcraft 3 Custom maps gjorde det kjent gjennom MassacreTD,  man kan nå finne tower defense som egne stand alone spill, flash games på nettet og egne apper på telefonen og nå ser det ut som sjangeren også har funnet veien inn i virtual reality, HTC Vive har XLR, Oculus Rift har Defense Grid 2 og Samsung’s Gear VR har Twisted Realms.

Twisted Realms tilbyr fullstendige 3d kart der du blir angrepet fra alle retninger, du kan selv velge om tårnene skal skyte selv eller du kan gå inn og ta kontroll over enkelte tårn og skyte for dem, fiendens vei mot tårnet du skal beskytte er lyst opp for å gjøre det litt lettere for deg å plassere tårnene dine strategisk til.

Grafikken i spillet er ikke av beste kvalitet, spesielt ikke etter man har sett den overraskende vakre menyen, den kan minne mye om det vi så i Black & White spillene, men spillet klarer på en måte å holde fokuset borte fra det visuelle uten at man egentlig tenker over det. Du får servert en liten kampanjemodus der du lærer litt om spillet og teknikker samtidig som du går videre, og hele spillet kan kontrolleres med touchpaden til Gear VR.

Spillet er ikke noen banebryter innenfor sjangeren, men vil mest sannsynlig åpne opp for andre utviklere som er interessert i virtual reality. Er du interessert i tower defense så er dette et spill du burde prøve, hvis ikke så vil du nok ikke like dette heller. spillet koster $4.99 og kan lastes ned fra Oculus Store.

 

terningkast 4

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 91 times, 1 visits today)