Vi tester: End Space

End Space tar deg med ut i verdensrommet der du må kjempe mot andre romskip i en slags fly/fighter simulator. Vi har allerede testet et par av denne typen spill, men End Space tok oss virkelig på senga. Grafikken, flykontrollen og omverdenen er fantastisk bygd og vi glemte helt at dette var et spill laget til en mobiltelefon.

Spillet er laget av Justin Wasilenko som helt alene på 10 måneder og uten noen erfaring med spillutvikling fra før har greid å skape et av de beste spillene vi har testet til Gear VR, spillet ble først laget til Google Cardboard men fikk en liten oppussing samt flere nivåer og kan nå finnes i Oculus Store.

Spillet kan minne mye om Eve: Valkyrie og grafikken og de visuelle effektene er helt fantastiske, man har også mulighet til å oppgradere våpen på skipet sitt, noe som gir spillere en utfordring å strebe etter. Justin har også sagt at han planlegger flere oppdateringer til spillet som vil tilby mer innhold, flere nivåer og oppgraderinger, samt online multiplayer funksjon. Kontrollene funker fantastisk der du bruker begge analogstickene for å styre flyet mens du styrer våpenet ved å sikte på målet.

Dette er det beste spillet vi har testet til Gear VR til nå og med flere oppdateringer på vei så vil dette bli et vanskelig spill å slå for andre utviklere.

terningkast 6

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 77 times, 1 visits today)