Vi tester: Polyrunner VR

Polyrunner VR er et enkelt spill der du styrer et slags futuristisk jetfly og målet er å fly lengst mulig uten å kollidere med hindere samtidig som du samler opp mest mulig poeng.

Polyrunner VR er et spill som tester refleksene dine i en verden som stadig blir mer utfordrende. Du føler hjernen din deles i to der den ene delen vil samle mest mulig poeng mens den andre delen vil overleve lengst mulig, dette kombinert med hastigheten på spillet gjør at det vil ta litt tid å venne seg til det.

Spillet har ellers lite å tilby, den gir deg 3 forskjellige måter å kontrollere flyet på, ved hjelp av analog-stickene på en gamepad, ved hjelp av å sikte, eller ved å lene hodet til sidene. Vi kan med sikkerhet si at gamepad var det enkleste valget, mens å lene hodet var et absolutt mareritt, det tok oss godt over 10 kollisjoner før vi greide å få en tur som var verdt å ha med på gameplay filmen.

Spillet har egentlig ingenting spesielt rundt det, grafikken er ok, utfordringskurven er ok, det er et spill man ikke spiller for lenge av gangen, og med mindre en venn av deg er toppscoreren så føler du ikke noen trang for å spille det mer enn du trenger. Vi mener spillet henger sånn midt på treet.

Terningkast 3

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 68 times, 1 visits today)