Vi tester: Smash hit

Smash Hit kom snikende inn på Oculus Store i september i fjor, det var ikke mange som hadde hørt om spillet før, og uten noen form for PR så ble spillet liggende i skyggen på Gear VR. Det betyr ikke at dette på noen måte er et dårlig spill. Helt motsatt så har spilltestere og kritikere gitt spillet strålende karakterer og vi syntes at dette er vel fortjent.

Det finnes flere lignende arkade-spill til Gear VR, men Smash Hit er det mest polerte og velfungerende vi har kommet over, i tillegg så er det gratis.

I Smash Hit må du skyte i stykker hindere med hjelp av baller som du samler opp gjennom nivået. krystaller vil dukke opp etterhvert som gir deg flere baller hvis du knuser dem, og hvis du knuser flere på rad så vil du kunne skyte opp til 5 baller samtidig, du beveger deg i en rett linje mot horisonten mens stadig flere hindere dukker opp langs banen.

Spillet går veldig glatt, med visuelt gode effekter og har en økende vanskelighetsgrad som vil være lett nok for de yngste og utfordrende nok for de erfarne. Dette er også et klassisk arkadespill der du hopper rett inn i spillet uten mye dialog eller historie, dette gjør det lett å vise frem til venner og familie.

terningkast 5

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 61 times, 1 visits today)