Vi tester: BlazeRush

Var du interessert i Hot Wheels når du var ung? Da vil du elske dette spillet!

BlazeRush er et racingspill som omfavner de unike egenskapene innenfor virtual reality på en morsom og oppfinnsom måte, istedenfor å plassere deg inni en bil som de fleste bil spill gjør, gir BlazeRush deg heller et gigantisk perspektiv over en liten bane du skal kjøre bilen din på.

Resultatet av dette blir noen av de råeste «Hot Wheels» banene du noensinne har sett. Synspunktet du har over banen gir deg en umiddelbar følelse av et «toybox -aktig» spill, hvor bilene man styrer kan gjøres om til dødsmaskiner for å utrydde andre spillere på banen. Hadde jeg hatt dette spillet når jeg var 8 år gammel, hadde jeg aldri forlatt huset.

Måten man styrer bilen på i BlazeRush er ved å dytte kontroll «sticken» den veien du vil kjøre istedenfor å holde inne A eller høyre trigger knapp. Dette var utrolig forvirrende første runden jeg hadde, men etter at jeg ble vant til dette var det utrolig morsomt og lett! Når man kjører rundt vil det dukke opp forskjellige våpen og boosters på bakken som du må kjøre over for å bruke, noe som kun dukker opp bak personen som ligger på første plass, så her kan det være litt smart å tenke taktisk.

Vi mener at dette er et spill du ikke vil gå glipp av. Spillet koster kun $9.99 på Oculus Home, men har for tiden 25% rabatt, så om du er kjapp kan du få det enda billigere nå! Det eneste negative er at man vil bli plassert slik at det er vanskelig å se hvor du skal kjøre noen ganger, men etter ett par runder så husker du hvor svingene kommer, eller så har du alltid muligheten til å snu hodet og se selv. Kjempe artig spill!

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 95 times, 1 visits today)