Slip løs artisten i deg med Kingspray Grafitti Simulator VR

Vi har tidligere hørt om både Quill og Tilt brush, Rift og Vive sine artistiske 3D tegneprogrammer, men nå viser det seg at man trenger ikke den ekstra dimensjonen for å lage fantastiske kunstverk.

Kingspray Grafitti Simulator VR er en tegnesimulator til HTC Vive der du kan tagge grafitti på bygninger, og det ser helt fantastisk og realistisk ut. Simulatoren er oppfølgeren til King Spray til Xbox spillet King Spray som kom ut i 2010, men har nå fått en real polering, og med litt hjelp fra gateartisten DaNK så har de fått til en fantastisk VR opplevelse.

Microstudio Electronicshed står bak denne simulatoren og lar alle finne frem artisten i seg selv og slå seg løs med uendelige kombinasjoner av farger, spraybokser og teknikker for å vise frem sine mesterverk. Spillet er forventet lansert i løpet av uken.

Legg igjen en kommentar
(Visited 252 times, 1 visits today)