Vi tester: Sisters (Gear VR versjon)

Vi har allerede testet flere forskjellige sjangere innenfor VR, alt fra actionfyllte space shootere til avslappende fiskespill, så nå tenkte vi det var på tide å teste en fra grøsser avdelingen. Dreadhalls er kanskje et av de mest kjente spillene innenfor denne sjangeren, men den spillte vi så mye på dk2 at vi har helt glemt å prøve det til cv1 enda. Spillet vi istede valgte ut var Sisters til Gear VR, et kjapt youtube søk så finner du mange hysterisk morsomme klipp av folk som får totalt panikk da de testet opplevelsen.

Sisters er mer en opplevelse enn et spill, da du kun kan kontrollere hvor du skal kikke, og kan ikke flytte deg, istedenfor så forandrer omverdenen seg etter hvor du kikker så på en måte så kontrollerer du litt av opplevelsen, dette gjør det til en interaktiv opplevelse.

Opplevelsen bygger opp spenning over tid, så spørsmålet er om du klarer å holde ut helt til slutt eller må gi deg før opplevelsen er over. Opplevelsen kommer også til HTC Vive (se video under), og demoen som er tilgjengelig på Steam viser at det vil bli en enda bedre (skremmende) opplevelse.

Jeg kan personlig ikke si at jeg ble så veldig skremt av opplevelsen, jeg skvatt til to ganger, men ikke noe mer enn det. Etter å ha sett demoen til HTC Vive så virker dette bare som en smakebit av hva som kommer til å komme. Jeg vil ikke gi opplevelsen en dårlig karakter av to grunner: #1. Opplevelsen kan gi mer underholdning hvis du har en lettskremt venn eller kjæreste som du greier å overtale til å prøve den. #2. Den er gratis, et gratis spill eller en opplevelse er en gave fra utviklere, for oss å teste og for dem å se responsen. Dette er en bra måte å se om de er på riktig vei i utviklingen, eller om den burde skrapes. Så terningkastet blir:

terningkast 4

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 124 times, 1 visits today)