Vi tester: Temple Run VR

Temple Run har allerede vært tilgjengelig på iOS og Android siden 2011/2012, og nå har utviklerne hos Imangi Studios utvidet spillet til virtual reality.

Temple Run spillene ligger i «Endless Runner» sjangeren, der du prøver å overleve så lenge du klarer. Du kontrollerer en arkeolog med navnet: Guy Dangerous, som er på jakt etter en gammel og kostbar gullstatue inne i et mystisk tempel, etter å ha funnet statuen så blir Guy angrepet av blodtørstige ape-demoner og du må hjelpe Guy med å rømme fra tempelet.

Du kan styre til høyre, venstre, hoppe og dukke unna forskjellige hindere som står i veien mens spillet gradvis beveger seg fortere og blir mer krevende, hvor langt klarer du å komme?

Den store nedturen for VR versjonen er at du ikke har noen toppscorer liste og du kan ikke oppgradere eller kjøpe power-ups som du kan i det andre versjonene, dette gjør spillet litt poengløst egentlig, men vi håper å se en oppdatering til spillet etterhvert. Spillet er en gratis nedlasting og helt reklamefri så kan vi ikke klage så veldig mye, og grafikken og visuelle effekter ligger også mitt på treet.

Du kan bruke både touchpadden til Gear VR eller en egen kontroller, vi foreslår at du går for kontrolleren fordi det kan være litt vanskelig å venne seg til å sveipe over touchpadden når spillet begynner å øke i hastighet..

terningkast 4

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 185 times, 1 visits today)