Acer og Starbreeze jobber sammen om VR headsett til fornøyelsesparker

Acer slår seg sammen med spillstudioet Starbreeze for å skape et high-end virtual reality headsett til fornøyelsesparker. Starbreeze har allerede vist frem sitt headsett StarVR på flere arrangementer det siste året, videreutviklingen av headsettet vil nå utføres av begge selskapene sammen.

Det som skiller StarVR ut fra andre headsett som Oculus Rift og HTC Vive er deres enorme synsvinkel, der Rift og Vive bare leverer 110° synsvidde har Starbreeze hele 210°, Acer vil i tillegg designe Pc’er beregnet til headsettet.

StarVR har vært lite i mediene i det siste, noe som kan tyde på at de har hatt problemer i utviklingen, men med Acer på laget så kan dette forandre seg. At de også nå fokuserer på fornøyelsesparker og ikke privatpersoner kan det spekuleres i at de ikke tror headsettet vil være konkurransedyktig nok til å konkurrere med de som allerede er tilgjengelig på markedet, men heller gå for kvalitet på utstyret.

VR fornøyelsesparker som The void er allerede i full gang og det virker som Starbreeze ønsker å fokusere på å levere enn enda mer utfyllende opplevelse utenfor privatpersoners hjem.

Legg igjen en kommentar
(Visited 134 times, 1 visits today)