AxonVR tar virtual reality teknologien ett steg videre

Mange selskaper er allerede igang med å lage utstyr og tilbehør til virtual reality, Virtuix er på god vei med deres Omni tredemølle, StrikerVR er snart klar for å lansere våpen for virtual reality, og Feelreal har allerede utviklet en maske som lar deg føle varme, kulde og lukte på omgivelsene. Men AxonVR tar steget enda ett hakk videre.

Utviklere og ingeniører hos AxonVR er i full gang med å utvikle en vr drakt, der du er helt og fullt inne i virtual reality, drakten vil la deg kunne kjenne motstand og tyngde til objekter i den virtuelle verdenen, kjenne forskjell på overflater (glatt eller grov) og kjenne temperaturforskjeller, i tillegg så vil du bli hengt opp i et stativ som lar deg gå, løpe, krype, hoppe, klatre og utføre de aller fleste funksjoner du vil kunne gjøre i virkeligheten.

axonsuit

Axonsuit drakten er dekket av en tynn film kalt Axonskin, dette materialet sender signaler til huden om hva som skjer i den virtuelle verdenen, du vil kunne kjenne alt fra varmen fra en kaffekopp til et slag i bokseringen. Axonsuit er ikke noen one piece drakt man trer over seg, men består av en jakke, en bukse, to hansker og støvler.

axon station

Axonstation lar deg bevege deg så fritt som det er mulig å få til i virtual reality, spent opp noen centimeter over bakken vil du ha fri bevegelse fra topp til tå, du kobler deg enkelt opp ved hjelp av hurtigkoblinger på Axonsuiten.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 103 times, 1 visits today)