Humaneyes åpner forhåndssalget for deres Vuze 360 kamera

Virtual reality er dyrt, de mest kjente VR headsettene som Oculus Rift og HTC Vive ligger på mellom 6000 – 10.000, og kameraene man bruker for å fange innholdet til teknologien kan koste flere ganger dette.

Med en pris på $799 så er ikke Vuze det billigste kameraet du kan få tak i, men det ligger fortsatt innenfor det forbrukere har råd til i forhold til konkurrentene Nokia OZO og Facebook, der prisen ligger i flere titalls tusen dollar.

Utviklet av det israelske firmaet Humaneyes så vil Vuze inneholde åtte kameraer, 2stk posisjonert i hvert hjørne av dens firkantede deksel, disse kameraene vil la kameraet kunne filme 4K videoer.

Den lave prisen hinter til at utviklerne sikter seg inn på forbrukere og ikke store Hollywood selskaper, utviklerne har vært sparsomme på spesifikasjonene på kameraet foreløpig, men CEO Shahar Bin-Nu har fortalt at kameraet vil passe til både privat og kommersielt bruk, da burde også kvalitet være viktig.

Kameraet kommer sammen med en tripod som også kan brukes som en selfie-stick, et VR headsett fra Homido og firmaets egne programvare som vil sy sammen filmene og i tillegg la deg editere filmene med filtere og effekter.

 

 

Kameraet er tilgjengelig på forhåndssalg nå og kan bestilles her

Legg igjen en kommentar
(Visited 97 times, 1 visits today)