VicoVR kan gi posisjon-tracking til Gear VR

Posisjons-tracking er vanskelig å få til på mobile vr headsett, man må nesten alltid ha ekstra kameraer eller sensorer som hele tiden søker etter hvor du befinner deg, og uten kabler så må dette sendes trådløst til headsettet, dette kan skape store forsinkelser (latency) i spillet.

John Carmack fra Oculus har i lang tid jobbet med problemet, det russiske selskapet Interactive Labs har også vist frem en prototype som kan lese posisjonen din, og nå ser det ut som VicoVR også har tatt opp problemet.

Vicovr2

VicoVR har åpnet en $75.000 IndieGoGo kampanje for å fortsette utviklingen av produktet deres.

Ifølge kampanjen så skal produktet kunne utføre «Full body tracking» som betyr at den skal kunne lese flere forskjellige kroppsdeler som feks armer og ben, dataen blir da sendt til ditt mobile headsett via Bluetooth.

vicovr3

Produktet leser kroppen din via en sensor som kan filme 3 dimensjoner, sensoren fokuserer på opp til 19 bevegelige kroppsdeler som knær, albuer og hofter, og sender dataen videre med minimal forsinkelse til din Android eller iOS. Sensoren vil i tillegg komme med ti opplevelser der sensorens teknologi utnyttes.

VicoVR håper at hvis de når målet med IndieGoGo kampanjen så vil produktet kunne sendes til kunder i slutten av året.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)