Islands of Nyne kan bli VR skytespillet du har ventet på

Islands of Nyne: Battle Royale har tydeligvis hentet inspirasjon fra Battle Royale og Hunger Games filmene, og ønsker å bli en av de første på VR markedet med et skikkelig FPS skytespill.

Mange VR entusiaster har lenge spurt om når vi får se et skikkelig FPS spill i virtual reality, men svaret på det spørsmålet har alltid vært litt tåkete. Å gi de store AAA spillene VR støtte vil kreve mye arbeid, så det ser ut som de store selskapene bak COD, CS og Battlefield sitter litt på sidelinjen for å se utviklingen på VR markedet.

Islands-of-Nyne-building-screenshot-1024x549

Det ser ut til at Islands of Nyne ønsker å satse på den voksende sub-sjangeren «survival» som man kan finne i både Minecraft og H1Z1. Spillere vil starte på et brett der de må samle sammen utstyr og våpen. Målet er å være sistemann igjen på brettet, samtidig som området du kan bevege deg på stadig krymper for å presse spillere inn mot senter for en siste «final showdown». I spillet har du kun en sjanse for å overleve, dette betyr ingen ekstra liv, og ingen respawns, er man død så er man død.

Det som skiller Islands of Nyne fra andre spill i denne sjangeren bortsett fra VR støtte, er at en kamp kan støtte opptil 100 spillere samtidig. Utviklerne lover også et detaljert ranking system, tre forskjellige brett som alle har sin egne unike omgivelser, og muligheten til å tippe på hvem som vil vinne.

Islands-of-Nyne-VR-alpha-1024x546

Islands of Nyne vil først bli tilgjengelig som vanlig PC spill i løpet av 2016, mens VR versjonen ikke vil bli tilgjengelig før neste år.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 146 times, 1 visits today)