Scalable Graphics jobber med å gjøre VR trådløst

Et firma kalt Scalable Graphics har nylig lagt ut en film på Youtube der de viser en liten innretning som gjør at de kan bruke HTC Vive trådløst, dette er et steg i riktig retning for å fjerne et av de største problemene med virtual reality.

Boksen som henger ned langs personen i filmen kobles til Viven med headsettets vanlige kabler, videre så kobles boksen til din PC via 5Ghz Wi-Fi som gjør at du kan streame spill lokalt over hjemmenettverket. Scalable Graphics melder at forsinkelsen mellom koblingene kun er på 16 millisekunder, men fortsatt så jobber de med å redusere dette tallet. Batteritiden er kun på to timer forløpig, noe de også ønsker å øke drastisk.

Boksen er tydelig en prototype for øyeblikket, man ser et hav av ledninger og kabler som henger og dingler, men teknologien lover stort hvis de kan klare å nå målene sine. Flere spill i virtual reality så må man nesten ha en person som hjelper med å rydde unna kabler så man ikke snubler når man beveger seg rundt i den virtuelle verdenen.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 65 times, 1 visits today)