Vi tester: Please, don’t touch anything

Vi har tatt en titt på dette sprø puslespillet for både Rift og Gear VR.

Hva handler «Please, don’t touch anything» om?

Har du noen gang hatt en trang til å trykke på noe eller gjøre noe du vet du ikke burde gjøre? Vel, dette er hva «Please, don’t touch anything» handler om.

Din kollega får et desperat behov for å bruke toalettet, og lar deg bemanne det som ser ut til å være en ganske viktig stasjon. Så lenge du ikke trykker på noe, burde alt gå helt fint.

Hva skjer om du trykker på knappene?

Du vil slippe løs kaotiske situasjoner som kan være utrolig morsomt, du vil spille igjennom flere ulike scenarier og oppnå forskjellige avslutninger, som du kan se på konsollen foran deg. Så fyr løs på de 30 forskjellige situasjonene som kan oppstå og ha det gøy!

Vi har puttet sammen en liten video som viser noen av situasjonene, om du ikke vil ha noen spoilers burde du hoppe over denne videoen.

Når du har kommet over den forvirrende situasjonen du befinner deg i, er «Please, don’t touch anything» en av de morsomste spillene du vil finne til Gear VR vil jeg mene, for Oculus Rift så forventer man kanskje litt mer. Spillet gjør deg fort avhengig, og man lurer på hva de andre situasjonene er, og hvordan man vil sette de i gang. Vi mener spillet er verdt pengene for et mobil spill, men hadde håpet på litt «ekstra» til Oculus Rift.

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 94 times, 1 visits today)