Vi tester: Technolust

Technolust er et spill i cyberpunk sjangeren hvor spill du som spiller blir utfordret til å utforske omgivelsene du befinner deg i.

I Technolust spiller du en hacker som kjemper mot et ondt selskap som har fullstendig kontroll over internett og alle terminalene for å få tilgang til det. Å få tilgang til systemet er ikke lett, men ved hjelp av «red box» (en behjelpelig kunstig intelligens) finner du sikkerhetshull i systemet og greier å hacke deg inn.

Som en verdenskjent hacker, er det forventet at du vil infiltrere systemene deres med dine ferdigheter, og dette gjøres ved hjelp av forskjellige minispill, ved å koble deg på terminaler vil du bli utfordret med et minispill som kan minne om de gamle klassiske arkadespillene du fant på spillsentere, vinn over minispillet og du vil bli tatt videre til neste «nivå».

Spillet ser fantastisk ut, og om du er en fan av Cyberpunk så vil du elske stilen spillet er laget i. Det som trekker litt ned er at de bruker «snap turn», hvor man ikke har muligheten til å skru dette av, for oss som ikke har problemer med «motion sickness» så er dette bare veldig plagsomt (Det er blitt fortalt at det skal bli mulig å ta dette av etterhvert). Vi skulle ønsker spillet var lengre, og kanskje litt høyere vanskelighetsgrad, men ellers så er spillet en fantastisk opplevelse.

terningkast 5

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 86 times, 1 visits today)