Tactera: Et holografisk strategispill i virtual reality

I Tactera vil du ta over rollen som en kommandør i en krig satt i fremtiden, du styrer kampen fra en bunker ved hjelp av holografisk utstyr, derfra kontrollerer du troppene dine på slagmarken ved å ta over viktige mål og bekjempe fiender.

I motsetning til andre strategispill så fokuserer ikke Tactera på å samle ressurser og å bygge baser, men heller taktisk plassering og manøvrering av tropper. Ved starten av hver kamp vil du få mulighet til å velge mellom tre forskjellige enheter av tolv mulige, som alle har sin egen styrke og svakhet, du kan bruke dette til din fordel i kommende kamper. Enhetene dine vil lages automatisk, men du må selv bestemme hvilken base de skal angripe/ta over.

tactera-corvus-680x382

Spillet er utviklet av E. McNeill, som også har utviklet Darknet som er et prisvinnende pusle/strategispill. Spillet vil lanseres i slutten av denne måneden

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)