Vi tester: Anshar Wars 2

Anshar Wars 2 er et fantastisk spill der du kjemper romskip mot romskip ute i verdensrommet.

I spillet er du en pilot som må hjelpe å beskytte det Anshariske imperiet mot sin hovedfiende Nergalene som nettopp har laget et galaktisk supervåpen som kan ødelegge hele planeter. Du vil ha et arsenal med forskjellige romskip og våpen du må utnytte i en dog-fight i verdensrommet.

Anshar Wars 2 tilbyr kampanje modus og online multiplayer, grafikken er fantastisk, musikken er bra tilpasset og du føler virkelig at dette er en oppgradering fra det første spillet. Jeg skulle gjerne likt å ha muligheten til å kunne styre skipet med kontrolleren istedenfor head tracking, men dette har bare blitt en vanesak for meg, det tok ikke lang tid før jeg vendte meg til kontrollene.

Anshar Wars 2 er absolutt et spill vi anbefaler til de som har Gear VR, vi finner dette konkurransedyktig nok med End Space som til nå har vært det eneste spillet vi har rullet en sekser til på terningen. Med multiplayer modus så vil jeg nesten si at Anshar Wars 2 har det lille ekstra som kan gjøre det litt mer populært, men utvikleren til End Space har sagt at multiplayer vil komme i en av den neste oppdateringene. Anshar Wars 2 vil koste deg $9.99 men dette er absolutt verdt prisen.

terningkast 6

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)