EA oppretter egen avdeling for å fokusere på VR

Sett opp enda et navn på listen over store selskaper som involverer seg i virtual reality. EA har opprettet et helt nytt team på 30-40 personer lokalisert både i Stockholm og Vancouver for å jobbe med virtual reality.

Det er bare ett år siden Blake Jorgensen fra EA gikk ut å sa at de ville «vente og se» hva som skjer med VR markedet før de ville dedikere ressurser på det, noe som kan bety at de har sett hvor stort VR har blitt eller kan bli og har derfor valgt å fokusere på VR.

Når Sony annonserte utgivelsen og prisen på sitt VR headset annonserte de også at Star Wars Battlefront VR ville komme eksklusivt for PSVR. Star Wars Battlefront er ikke bare utgitt av EA, det er også utviklet av DICE ved hjelp av Frostbite Engine. Så om de jobber med noe mer enn dette er vanskelig å si. Men Soderlund kunne si dette om EA’s filosofi for innovasjon og forbedringer.

Skjermbilde

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 61 times, 1 visits today)