Vi tester: Into the Dead

I en verden overfylt av zombier må du gjøre alt for å overleve, hvor lenge holder du ut?

Into the Dead fra Pikpok games er et spill i sjangeren «endless runner», disse spillene utfordrer deg til å komme så langt som mulig for å slå din egen eller andres high score. I Into the Dead er det zombier du må passe deg for, du løper automatisk og har ikke mulighet til å justere farten selv (litt som Temple Run).

Into-the-Dead3

I motsetning til spill i samme sjangeren der det er begrenset med hva du kan gjøre for å forbedre high scoren din så kan du i Into the Dead kjøpe og oppgradere våpen, i tillegg kan du også kjøpe hunder som vil hjelpe deg underveis ved å angripe zombier foran deg, du vil også kunne velge perks (fordeler) som ekstra ammunisjon, starte på andre steder osv. Alt dette gir spillet en liten fordel da du har flere mål å strebe etter.

Utviklerne lover å kontinuerlig oppdatere spillet for å gi flere oppdrag og innhold, og dette er noe vi setter veldig pris på. Spillet tilbyr også ett online leaderboard så du vil kunne utfordre folk fra hele verden.

Hvis du liker spill av denne typen så er nok denne en du burde teste, for øyeblikket ligger den på salg til kun $4.99. Spillet ser pent ut, gode effekter og grafikken er av høy kvalitet. Til å være et mobilspill er dette av høy kvalitet, og vi håper på mye nytt innhold i tiden fremover.

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 101 times, 1 visits today)