Microsoft vurderer en Xbox som kan drive Oculus Rift

Nå som Playstation VR er på vei har Microsoft begynt å tenke på et dypere samarbeid med Facebook som vil gi Oculus støtte til neste generasjon Xbox konsoller.

I en rapport fra Kotaku skrives det om en slankere Xbox one som vil bli annonsert på E3 i 2016, med et kraftigere system som kan drive Oculus Rift. Det skal også bemerkes at dersom denne planlagte oppgraderingen skjer for å drive Rift, vil Xbox også være kraftig nok til å drive HTC Vive.

3500

Oculus annonserte et samarbeid med Microsoft før E3 2015, hvor man ville få med en Xbox kontroller til alle Riftene som ble sendt ut, og at Microsoft ville bringe Xbox spill til Facebook headsettet via en virtual reality hjemmekino app.

Kostnadene for maskinvaren som man må ha for å drive Rift og Vive spill blir kjapt billigere, med NVIDIA’s nyeste grafikkort som kommer til PC i år som vil gjøre opplevelsen for VR spill enda bedre. Så neste år er det mulig vi vil se gode nok grafikkort i konsoller til å drive både SteamVR og OculusVR opplevelser.

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)