AMD sitt nyeste VR klare skjermkort koster kun $199

VR klare PC’er kan være ganske dyre, og hvis du har mulighet til å oppgradere din nåværende PC er skjermkortet mest sannsynlig et av tingene du må fornye. Disse skjermkortene har hatt en ganske stiv pris da et GTX 970 til $329 og oppover ble satt som laveste anbefalt GPU.

amd-radeon-rx-480-

Nvidia har vært først ute og fristet oss med deres nye 10serie skjermkort som vil være drastisk kraftigere og ha en litt mer brukervennlig pris enn deres nåværende flaggskip 980Ti. Men nå har AMD annonsert deres nyeste VR klare skjermkort Radeon RX480, på grunn av dens polariserte arkitektur så har AMD klart å presse prisen ganske lavt, denne vil da kunne konkurrere med Nvidia sit 1070.

Det gjenstår fortsatt å se hvem som vil vinne hjertene til VR entusiastene der ute.

Legg igjen en kommentar
(Visited 143 times, 1 visits today)