MSI har bygget en bærbar ryggesekk-PC for virtual reality

Med tilgjengeligheten til en laptop og kraften til en stasjonær PC, ønsker MSI å gi alle mulighet å oppleve en skikkelig trådløs VR opplevelse.

Det er usikkert hvor effektivt dette vil bli foreløpig siden spill og opplevelser må lages spesifikt til å støtte denne typen trådløshet, spillene som lages i dag er laget med hensyn til at VR headsettene foreløpig er koblet via kabler.

MSI har enda ikke gitt ut spesifikasjonene på ryggesekk PC’n enda, men har nevnt at den vil ha en Core i7 prosessor og et GeForce GTX 980 grafikk-kort, alle spesifikasjonene vil bli tilgjengelig snart. MSI er ikke alene om idèen, både HP og Zotac har tenkt samme tanken og har startet sitt eget prosjekt.

Legg igjen en kommentar
(Visited 137 times, 1 visits today)