Vive bestillingene sendes nå innen 72 timer

HTC lover å sende deg Vive’n innen 72 timer etter at du har bestilt den, uansett hvor du er i verden.

Det første SteamVR headsettet HTC Vive som ble lansert i april fikk en vaklende start, som gjorde det vanskelig å få hendene i headsettet, spesielt vanskelig om du var lokalisert i europa.

Forhåndsalget startet i februar, men når lanseringsdatoen kom utvidet de leveringstiden for headsettet på grunn av høy etterspørsel, som skapte frustrasjon blant kundene. Ettersom tiden gikk viste det seg også at flere forhåndsbestillere hadde fått noen betalingsproblemer på grunn av betalingsleverandøren Digital River.

Nå virker det som at HTC har startet gjenoppbyggingen av sitt omdømme blant kunder, nå har de lovt at de vil sende headsettet innne 72 timer om du bestiller fra deres nettbutikk. Merk imidlertid at Digital River jobber fortsatt med logistikken og betalingen i forbindelse med bestillingene.

Oculus sliter fortsatt med å oppfylle de opprinnelige ordrene fra januar og mars, så om du haster med å få tak i ett VR headset kan det være smart å bestille fra HTC istedenfor.

Legg igjen en kommentar
(Visited 110 times, 1 visits today)