«Doom» og «Fallout 4» kommer til VR

I løpet av E3 pressekonferansen til bethesda annonserte de at Doom og Fallout 4 kommer til VR. Det er fortsatt uklart hvilken grad spillene vil bli tilpasset for VR, men Fallout 4 høres ut som en full port av spillet, og Doom ser ut til å bli en «virtual tour» av spillet.

Begge spillene er ikke opprinnelig laget for VR, så hvordan spillene vil bli tilpasset for VR vil bli interessant å se. Fallout 4 er det siste spillet i Fallout serien, hvor du er i en post- apokalyptisk verden og Doom som ble laget på 1990 tallet har nettopp blitt gjenskapt av Bethesda.

Det vi kan si er at Fallout 4 som blir vist på E3 nå bruker en teleport funksjon for å bevege deg rundt i verdenen, men Bethesda representantene vil ikke svare om dette er måten man vil bevege seg på i det ferdige spillet.

playing-fallout-4-on-vive-1024x576

Det er uklart om Oculus Rift vil bli inkludert i planene til Bethesda. Bethesda er eid av Zenimax som saksøkte Oculus etter at den originale Doom skaperen Carmack forlot ID software for å bli CTO hos Oculus. Men ifølge opplysningene gitt av Bethesda vil Fallout 4 komme til HTC Vive i 2017. Så  om spillet blir lansert på SteamVR som alle forventer og om Oculus Touch kontrollerne er kommet ut, ser det ikke ut som det skal være noe grunn for at spillet ikke skal fungere med Oculus Rift også.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 447 times, 1 visits today)