Microsoft avslører: VR støtte til neste Xbox One

Det har allerede gått rykter i flere uker om at Microsoft jobbet med VR støtte til neste Xbox One oppdatering, og nå ser det ut som det ligger sannhet bak disse ryktene.

Microsoft viste frem sin oppgraderte konsoll på E3 konferansen i Los Angeles i dag, konsollen har fått navnet: Project Scorpio. Konsollen er designet for å gi brukere en fullverdig VR opplevelse med et 6 Terraflopp skjermkort. Det har ikke blitt annonsert hvilket headsett som vil kunne kjøres på konsollen, men siden Microsoft har jobbet en del sammen med Oculus så er det en sjanse at vi får se Riften blandet inn. Konsollen vil også kunne kjøre 4K spill og støtte alle nåværende Xbox One spill.

Dette betyr at Microsoft stiller opp som direkte konkurrent mot Sony med sin playstation VR, to år etter at headsettet ble annonsert. I tillegg avslørte Microsoft en mindre versjon av konsollen kalt Xbox One S.

Da har to av de tre store konsoll gigantene begynt å ta virtual reality på alvor og mange snur seg nå mot Nintendo i vente på hva de vil svare til dette, det går allerede rykter om at de vil legge til VR støtte i sin nyeste konsoll Nintendo NX, men dette er foreløpig bare rykter.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 106 times, 1 visits today)