Samsung’s nye overtakelse kan gi Gear VR enda bedre VR opplevelser

Siste nytt fra den Koreanske elektronikk-giganten sier at de har kjøpt opp Joyent, et selskap som fokuserer på å kjøre spill og applikasjoner i skyen.

Nå som Google nylig har annonsert deres nyeste VR platform «Daydream» så ser det ut som kappløpet innenfor mobil VR er i ferd med å ta av stabelen, men nå har Samsung nylig kjøpt opp et selskap som kan hjelpe dem godt i kappløpet om den beste mobile virtual reality opplevelsen.

samsung-gear-vr

Joyent heter selskapet som Samsung nylig har kjøpt opp, og de har allerede utviklet en teknologi som vil la oss kjøre grafikktunge spill på telefonen ved hjelp av «cloud-computing». Med andre ord så vil vi få muligheten til å kjøre et spiller eller applikasjon på en annen PC og «streame» dette rett til mobilen.

Det store spørsmålet her er hvordan forsinkelser (latency) vi vil se med denne teknologien. Det er velkjent innen VR at mer forsinkelse øker sjansen for reisesyke og kvalme, så det kan fortsatt ta noen år før dette blir realisert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 155 times, 1 visits today)