Minecraft får «cross-platform» støtte som inkluderer virtual reality

På Microsoft sin Pre-E3 event fikk alle Minecraft fans en gledelig nyhet, nemlig at det populære sandbox spillet snart vil få delt støtte til alle platformer inkludert virtual reality. Dette betyr at du kan sitte hele vennegjengen og spille sammen uansett om dere bruker PC, Xbox, Playstation, Mobiltelefon, Nettbrett eller Gear VR.

John Carmack, teknisk sjef hos Oculus har lenge jobbet med å få Minecraft tilgjengelig i VR, og på Pre-E3 ble han med Microsoft Minecraft sitt team ut på scenen for å demonstrere den nyeste funksjon «Online cross-platform play». Carmack brukte Gear VR mens to andre spillere brukte iPad og Microsoft Surface tablet for å vise frem funksjonen.

minecraft-e3-2016-1-680x379

I’ve said that Minecraft was my grail for VR, it was the most important gaming application I could be involved with. the ability to spin around, take in everything and have the freedom to explore an endless world is what the core of VR was intended to be.

Fortalte Carmack før han hoppet inn i Minecraft verdenen med de to andre spillerne.

Nå gjenstår det bare å se om vi får Minecraft støtte til Oculus Rift og HTC Vive for å øke fellesskapet av Minecraft tilhengere der ute.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 401 times, 1 visits today)