Oculus har fjernet blokkeringen av ReVive

I en ny oppdatering fra Oculus har selskapet fjernet den kontroversielle DRM sjekken som kontrollerer at du bruker et Oculus Rift headset, dette gjør slik at man kan nå bruke Vive i Oculus Home.

Skjermbilde

Oculus har uttalt at det ikke var meningen å motvirke ReVive hacken, men for å unngå piratkopiering. ReVive var aldri ment som et verktøy for å piratkopiere, men på en måte har det fungert slik. For eksempel, Lucky Tale som medfølger kjøpet av en Oculus Rift kan spilles på en Vive om du bruker ReVive, helt gratis. Dette var nok en stor grunn for at Oculus la til en DRM sjekk fra starten av, da de tapte penger på at «alle» kunne spille et spill som var ment for folk som hadde handlet en Rift av dem.

Til tross for denne endringen kan ikke Oculus love at at ReVive ikke vil bli sperret i fremtiden. Selskapet har tidligere advart at slike programmer vil mest sannsynlig bli sperret i kommende updates.

Legg igjen en kommentar
(Visited 155 times, 1 visits today)