De 5 mest populære HTC Vive multiplayer spillene

HTC Vive har hatt en god start på VR fronten i forhold til sin motstander Oculus Rift, selv om det ikke gikk knirkefritt til å begynne med så har HTC hatt en roligere lansering en Oculus som fortsatt sliter med å levere produktet. Det hjelper også at HTC Vive er foreløpig det eneste VR headsettet som kommer med bevegelses-kontroller , dette har veldig mye å si for innlevelsen i virtual reality.

HTC Vive har allerede vært på markedet i noen måneder, og samfunnet har begynt å vokse til det nivået at multiplayer spill har blitt en stor forespørsel, dette er det foreløpig ikke så mange av men vi har listet opp 5 av de mest populære spillene akkurat nå.

Hover Junkers

Hvis du eier HTC Vive så er dette et av de første spillene du burde skaffe deg, spillet er definitivt laget for VR og alle bevegelser du gjør med bevegelseskontrollene føles veldig bra ut. Hover Junkers kom også nylig ut med en Buzzbot oppdatering som gir deg mer singleplayer innhold og «cooperative mode».

Men hvis multiplayer er hva du er ute etter så vil du nok ikke angre, mens du flyr fartøyet ditt over det apokalyptiske landskapet så må du dukke unna kuler fra andre spillere og fysisk skjule deg bak vegger som du selv har montert på fartøyet mens du skyter tilbake.

På enkelte tider så kan det være vanskelig å finne servere å spille på, men dette blir bedre og bedre for hver dag som går.

Keep Talking and Nobody Explodes

Dette er egentlig ikke et «online multiplayer» spill, men kan spilles av mange personer sammen. Spillet går ut på at en person med et vr headsett skal nøytralisere en bombe mens resten av spillerne sitter uten headsett og skal hjelpe spilleren med å identifisere bomben og nøytralisere den. Bombene kommer i mange forskjellige fasonger, og bombemannen må beskrive den til medhjelperne som via en utprintbar manual må lete opp hvilken bombe spilleren må nøytralisere og samtidig guide ham hvordan han må gå frem for å gjøre dette.

Et spill som er gøyalt på små sammenkomster og fester.

Elite: Dangerous

Hvis du er en Sci-Fi fanatiker så er Elite: Dangerous spillet for deg, det er et av de mest innholdsrike spillene med best innlevelse innenfor VR i dag, og er i tillegg et MMO (Massive Multiplayer Online). Hvis du sliter med å finne andre spillere på nett i din HTC Vive så kan man tenke seg at det er her de har samlet seg.

Cloudlands: VR Minigolf

Hvis sport er tingen for deg så vil du nok elske dette spillet, vakrere omgivelser og et morsommere spill skal du lete lenge etter, og multiplayer funksjonene er fantastiske.

Det ventes også en ny oppdatering som gir spillere mulighet til å lage baner selv som de kan dele med andre spillere verden rundt.

AltspaceVR

Hvis du egentlig bare er ute etter å treffe nye mennesker i VR miljøet så er AltspaceVR stedet å være, her kan du prate med andre mennesker, reise på virtuelle nattklubber, spille sjakk og andre småspill og opplevelser. Dette er en av de mest populære sosiale appene til Oculus Rift og HTC Vive, og er som regel alltid fylt av andre VR entusiaster.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 223 times, 1 visits today)