Deadmau5 lanserer en interaktiv virtual reality opplevelse

Deadmau5 har samarbeidet med Absolut Labs for å lage en ny interaktiv VR opplevelse hvor man vil bli med den kjente musikeren inn i en virtuell verden.

I en uttalelse fra produsenten begynner opplevelsen i garasjen til artisten, hvor det vil være en gjesteopptreden av Deadmau5 sin Instagram-kjente katt Meowingtons. Videre må du velge ut en av Deadmau5 sine biler som skal blir brukt til å komme seg til en natt konsert Deadmau5 skal ha.

Etter at du har plukket ut en bil må du kjøre Deadmau5 til konserten, her vil det dukke opp hindringer du må manøvrere unna for å komme tidsnok til konserten. Slutten av opplevelsen er når Deadmau5 utfører sitt nye spor «Saved» foran et levende publikum i artisten sin hjemby Toronto.

Over kan du se et youtube klipp bak kulissene av prosjektet.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 188 times, 1 visits today)