HTC kan ha solgt over 100.000 Vive headsett

Hvis vi kan kalle Steam Stats en troverdig kilde så kan HTC allerede ha solgt over 100.000 Vive VR headsett.

Oculus har lenge blitt sett på som ledende innen VR teknologi, vi har sett de på nesten alle tek-messer rundt om i verden mens HTC har liksom bare fulgt etter på bølgen. Nå viser det seg at bevegelseskontrollene kan være den avgjørende grunnen til HTC Vive sin suksess. Dette kan også være påvirket av Oculus sin noe trøblete lansering også.

Det er kanskje ikke rart at Vive har solgt bra etter dette. Selv om det ikke finnes et offisielt nummer på hvor mange Vives som er solgt, så kan vi gå etter statistikken på spill som blir spilt. Tiltbrush som er et VR malespill kommer gratis med HTC Vive og er spilt av ca 95.000 spillere.

Steamspy tiltbrush

Tiltbrush er avhengig av bevegelseskontrollere som kun HTC Vive har offentliggjort foreløpig så vi kan regne med at de fleste kommer fra HTC Vive headsett, og det er også rom for en liten feilmargin i tallene.

Oculus har ingen lignende statistikk så det er vanskelig å sammenligne. Men vi vil tro at løpet ligger ganske likt mellom de to VR konkurrentene.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 91 times, 1 visits today)