Fem tips før du begynner med Pokèmon GO og hvordan du kan skaffe deg det i dag

Pokèmon GO er allerede tilgjengelig i flere land men dessverre ikke i Norge enda, men det betyr ikke at du ikke kan spille det allerede. Du vil ikke finne spillet gjennom Google play men du kan laste ned spillet direkte fra denne linken. Husk å tillate apper fra ukjente kilder før du laster ned, dette kan du gjøre via sikkerhets-innstillingene på telefonen din.

LES OGSÅ: Slik sparer du strøm når du spiller Pokemon GO

Før du begynner så har vi funnet frem 10 tips som er greit å vite før du begynner.

1: Du kan få Pikachu som din start-pokèmon

Som vanlig får du valget mellom Charmander, Bulbasaur og Squirtle når du begynner spillet, men hvis du fysisk går vekk fra valg-alternativene 3 ganger så skal du få opp muligheten til å starte med Pikachu.

 

2:Du kan ikke jukse med å klekke egg

En av spillets funksjoner er å klekke ut nyfødte Pokèmons fra egg, dette gjør du ved å fysisk gå rundt omkring. Dette blir målt vi GPS så man kan ikke bruke tredemølle eller lignende. Spillet skal visstnok også klare å skille ut de som kjører bil, båt, tog og fly også.

pokemon-go-list2

3: Nesten ingenting fungerer når appen er lukket

Varsling om Pokèmon i nærheten, måling av avstanden du har beveget deg og slike ting virker ikke når appen er lukket så du må være den fyren i gata som synlig går og leter etter Pokèmon.

 

4: Dobbel XP for å oppgradere ikke-primære Pokèmon

Du vil fort oppleve at du kommer til å fange mange Pokèmon av samme type, disse kan overføres til din professor for candy i retur.. Dette brukes til å oppgradere Pokèmon, men av og til kan det være lurt å spare flere av samme type. Hvis du allerede har en fullt utviklet type av samme Pokèmon vil de andre motta dobbel xp når du gir de candy.

pokemon-go-new5-1200x711

5: Vit når du burde oppgradere

Å oppgradere Pokèmon er noe man burde være forsiktig med.. dette bruker mye ressurser og av og til så er det lettere å finne en som allerede er i mye høyere level. For eksempel hvis du fanger en 60CP Drowzee så burde du vente med å bruke ressurser på å oppgradere til du fanger en som allerede er mye høyere.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 558 times, 1 visits today)